Palvelun kuvaus

Tämä tasokas yksittäismökki sijaitsee Honkarannan mökkikylässä. Honkaranta on loistava kesäkohde, alueella on oma uimaranta. Talvella ladut ja rinteet ovat saavutettavissa kätevästi jään yli (n. 300 m).

Kodikkaassa mökissä on iso terassi, jossa voi nauttia auringonpaisteesta upeissa rinne- ja järvimaisemissa, vilvoitella saunan jälkeen tai valmistaa kesäruokaa terassin grillissä(grilli käytössä kesäaikana). Villan pihapiirissä myös nuotiolaavu ja -paikka, joka on vuokraajien käytössä talviaikaan. Laavun nuotiopaikalle voit varata puita Himosmajoitukselta 10 €/säkki (ei avotulta). Villa Kanavanportti luo edellytykset upealle lomalle!

Mökin keskikerroksessa on kaksi makuuhuonetta, toisessa parisänky ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Alakerrasssa on yksi makuuhuone erillisillä sängyillä sekä oleskelutila. Mökissä on myös tilava parvi, jossa kolme erillistä sänkyä ja kaksi runkopatjaa. Parvella pieni oleskelutila, jossa sohva ja tv. Keskikerroksessa on viihtyisä oleskelutila ja hyvinvarusteltu keittiö. Mökissä on kaksi erillistä wc:tä, edustavat saunatilat ja erillinen kodinhoitohuone. Käytössä on myös langaton internetyhteys.

Mökissä on peitot ja tyynyt, liinavaatteet voit tilata meiltä.

Perustiedot

Osoite
Honkarinne 6, 42100 Jämsä
Vuodepaikkojen määrä
10
Verkkosivut

Varaa majoitus

Tarkista hinta ja saatavuus

Lisätiedot

Kauppiaan tiedot

Himosmajoitus
Länsikeskuksentie 6, 42100 JÄMSÄ
p. +358 (0)20 787 1170
e. info@himosmajoitus.fi
Verkkosivut

Jaa