Upeissa maisemissa, Salosveden rannalla Jämsän Koskenpäällä, sijaitseva Kievari Rantapirtti on todellinen monitoimikeskus. Se tarjoaa paitsi ravintolapalveluita, juhlatiloja ja majoitusta, myös paljon muuta. Elämyspalveluihin kuuluu muun muassa melonta, moottorikelkka- ja mönkijäsafareja, frisbeegolfia, ralliautoilua, koiravaljakkoajelua, erilaisia saunakokemuksia ja jääkartingia. – Viime talvena ensimmäistä kertaa ajettiin yhteistyössä ERM Eventsin kanssa kartingautoilla jääradalla, ja sehän oli mukavaa touhua. Tänä talvena jatketaan, kertoo Rantapirtin isäntä Timo Niinimäki.

 

VAUHTIA JA RAUHAA

Vauhdin hurma ei ole Rantapirtillä uusi asia, sillä rallikuvioissa ollaan oltu mukana alusta, eli 1960-luvulta asti. Yhteistyötä on tehty lukuisten kuskien kanssa vuosien saatossa. Myös asiakkailla on ollut 1980-luvulta saakka mahdollisuus päästä kokemaan, millaista on meno ralliauton kyydissä. Mutta aina ei suinkaan tarvita moottorivoimia. – Joskus asiakkaiden kanssa lähdetään pilkille, retkiluistellaan tai potkukelkkaillaan, laitetaan tulet ja syödään, kerrotaan tarinoita.

 

huskyt ja moottorikelkat Kievari Rantapirtillä

 

KOIRIEN MATKASSA

Myös koiravaljakkoajelut ovat suosittu talven aktiviteetti. Rantapirtillä on noin 30 siperianhuskyä, jotka kaikki ovat omia persooniaan. Ajelu suunnitellaan aina asiakkaan mukaan, jotta kokemuksesta tulisi mahdollisimman yksilöllinen. – Panostamme tunnelman luomiseen, ja siitä olemmekin saaneet paljon kiitosta.

 

Kievari Rantapirtti huskysafari

 

TUNNELMOINTIA

Ainutlaatuisia kokemuksia on tarjolla myös majoittujille. Viime kesänä Rantapirtille hankittiin maailmalla suureen suosioon noussut glamping-teltta, joka mahdollistaa luksusluokan telttailun kera komean maiseman. Ensi kesänä teltta jälleen pystytetään Rantapirtin maille. Talviaikaan sen sijaan voi hyödyntää toista kesällä hankittua majoituspaikkaa, AuroraHutia eli järvessä kelluvaa igluvenettä. – Se on käytössä ympäri vuoden, igluveneen voi myös siirtää toiveiden mukaan. Talvella se nostetaan jäälle, Niinimäki selventää. Jo majoittuminen sinänsä voi siis olla Rantapirtillä todellinen elämysmatka.

 

Luksusteltta Rantapirtillä

 

Jaa