Himoksen Paljakan kierros- tarinallinen ja opastettu lumikenkäretki

 

Jämsän sydän logoAmmattitaitoisen erä- ja luonto-oppaan johdolla retki kestää taukoineen 2,5 – 3 tuntia. Maasto on polkuineen helpohkoa, mutta onneksi korkeuseroiltaan ja luonnoltaan mukavan ja haastavankin vaihtelevaa.

Voi että, miten erilainen talvinen, valkea metsä onkaan kesäiseen maastoon verrattuna! Lumikenkäily luo loistavan, hiljaisen mahdollisuuden nähdä, kuulla ja haistaa suomalainen talvinen metsäluonto. On hienoa löytää tuoreet tai vanhatkin eläimen jäljet hangen pinnasta ja arvuutella niiden jättäjä. Minkä ikäinen tuokin mänty mahtaa olla ja monia muita havaintoja, joista paikallinen opas kertoo oikean tiedon tai hyvän tarinan!

Lämpimän nuotion ääressä istahtaessa maistuu kuuma kotoinen viinimarjamehu, tuoksuva tuore nisu ja paistettu makkara. Räiskyvä tuli jaksaa aina kiehtoa ja lumota vaeltajan mieltä. Yhdessä on niin mukava kokea metsän henki.
Tuote sopii erinomaisesti teinistä vaariin, aloitteleville tai ystäväporukoille. Retken vauhti voidaan soveltaa kunkin kulkijan kuntoon soveltuvaksi. Tiedosta kuitenkin oma jaksaminen.

Pukeudu säätilaan sopivaan ulkoiluasuun ja ota mukaan päiväreppuun lämmin taukovaate. Kenkien tulee olla mieluiten pitkävartiset vaellus- tai nahkasaappaat. Omaa lämmintä juotavaa voit varata reppuusi.

Opastetun retken hinta on 45 €/hlö sis. lumikengät ja sauvat, retkieväät, oppaan palvelut ja alv:n 10 %. Minimihinta on 220 €/neljän hengen ryhmä. Maastoon lähdetään omilla autoilla HimosCenterin parkkipaikalta osoitteesta Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä. Olemme teitä siellä vastassa.

Tuote on myytävissä lumen aikana.

 

lumikenkäretki lumikenkäretki lumikenkäretki lumikenkäretki

 

 

 

 

 

 

Peruutus tulee tehdä viimeistään seitsemän päivää ennen retken alkua. Kun varauksen alkamiseen on aikaa alle seitsemän vrk, peritään koko retken hinta.

Vastuullisena myyjänä toimii:

Eräopaspalvelu Talvi
Meiningintie 63, 42100 Jämsä.
Puhelin +358 45 1100 145, email: eraopaspalvelutalvi@gmail.com.