Himos-Jämsän seudulta löydät runsaasti erilaisia kahviloita ja ruokapaikkoja. Useammastakin kahvilasta löydät lisäksi myymälän, josta voit shoppailla vaikkapa luontaistuotteita, uniikkeja vintage-löytöjä, vaatteita tai ihania sisustustuotteita. 

Ruokapaikkaa etsivä löytää maukkaita kotitekoisia lounaita, ruokaperinteitä kunnioittavaa maalaisgourmet-ruokaa ja laadukkaita à la carte -menuita. Kiireinen voi piipahtaa aamiaiselle, pizzalle tai hampurilaiselle johonkin monista pikaruoka- ja buffet -ravintoloista. Himos-Jämsässä on myös mahdollisuus maistella paikallisia viinejä.

 

JÄMSÄN KESKUSTAN ALUEEN KAHVILOITA JA LOUNASPAIKKOJA

Keskustan alueella on ihastuttavia kahviloita ja herkullisia lounaspaikkoja. Päivittäin leivotut tuoreet makeat ja suolaiset herkut houkuttelevat tuoksullaan kahvittelemaan.  Lounaspaikkaa etsivälle on valinnanvaraa kotilounaasta eksoottisimpiin makuihin. Uusimpia lounaskahviloitamme on Kahvila Koulu, joka toimii idyllisellä Jokivarren Puukoululla.

 Perhe Kahvila Akuliinassa

Kahvila Akuliinan löydät läpi vuoden Jämsän Äijän aukiolta ja kahvilalla on kesäterassi Jämsänjoen rannassa. Akuliinan Keikkakesä tarjoaa nimekkäiden artistien lisäksi erilaisia koko perheen tapahtumia. Tässä aurinkoisen ja reippaan fiiliksen kahvila-ravintolassa on A-oikeudet.

 

croissantteja

Café Elonen löytyy myös Keskuskadun varrelta. Kahvila-ravintola on monipuolinen ja kahvintuoksuinen herkkukeidas, jonka makuelämykset takaa kondiittorimestarit. Lounaalla nautitaan runsaan seisovan pöydän antimista.

 

Witikkalan Kartano

Witikkalan Kartano on viehättävä kahvi- ja lounaspaikka, samalla voi tehdä ostoksia lifestyle-myymälässä. Kartanon keittiö valmistaa päivittäin lounaan ja kahvihetken herkut. Historiallisesti arvokas rakennus sijaitsee Koskentiellä. Lifestyle-myymästä löydät laadukasta naisten muotia ja kodinsisustustuotteita.

 

Lounaskahvila Vehnäleipä

Lounaskahvila Vehnäleipä löytyy Keskuskadulta. Vehnäleivästä saat päivittäin leivottuja tuoreita pullia, leipiä ja paljon muuta herkullista. Lounastajalle tarjolla on kotitekoista maukasta lounasta.

 

HIMOKSEN ALUEEN KAHVILOITA JA LOUNASPAIKKOJA

Himos Centerillä Center Market Himoksessa toimii kahvila, josta saat herkulliset tuoreet munkit joka aamu. Länsi-Himoksella palvelee Ravintola Rinteen kahvila-ravintola, joka on avoinna tapahtumien aikana, talvella ja tilauksesta ympäri vuoden. Himoksen lähialueelta löytyy myös Ruotsulan Hovin, joka toimii tilausravintolana.

Himosmajoitus, Ravintola Rinne

Vuorikahvio Himoksen huipulla on avoinna laskettelukaudella aina Pohjois-Himoksen rinteiden ollessa auki.

 

MUU SEUTU

Jämsänkoskella sinua palvelee monipuolinen Neste Jämsänkoski, josta saat myös Rollsin hampurilaiset. Maukasta lounasruokaa Jämsänkoskella tarjoaa myös General Way Pub. Hallissa ravintola Hallin Jannessa on monipuolinen ruokalista, lapsille rakennettu leikkihuone ja näkymät Eväjärvelle.

Villa Klubiranta

Tunnelmallisen Cafè Klubirannan löydät Hallista kirkasvetisen Eväjärven rannalta. Herkulliset leivonnaiset leivotaan paikan päällä, tilat ovat vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

 

9-TIEN VARREN TAUKO- JA TANKKAUSPAIKAT

Neste Jämsän Portista matkailija saa helpotusta pikkunälkään ja herkutteluhetkiin, tarjolla niin suolaista kuin makeaakin. Jämsän Portista löydät myös Kotipizzan ja Hesburgerin. Patalahden liikenneaseman noutopöytä notkuu päivittäin ja kahvipannu on kuuma, lisäksi saat nauttia samalla järvimaisemasta, Patalahdesta löydät myös Subwayn herkut.

Jämsän Shell

Shell Helmisimpukka Jämsä palvelee sinua kellon ympäri, Helmisimpukassa sinua palvelee myös Burger King.

 

PIZZAPÄIVÄ!

Pizza maistuu aina, löydät paistajat tästä.

 

À LA CARTE- JA TILAUSRAVINTOLOITA

Lähde maistuvalle makumatkalle Himos-Jämsän alueen  à la carte ravintoloihin!

Löydät tunnelmallisia illallispaikkoja, rouheaa bistroruokaa, herkullisia illallisbuffeita, rustiikkisia menuita ja muita ruokaelämyksiä. Maistele tilaviinejä tai tilaa ruoat sinulle tärkeään tilaisuuteen. Aloita makumatkasi tästä tutustumalla tarkemmin alueen ravintoloihin.

Hirvikartanon tupa

Ravintola Hirvikartano on A-anniskeluoikeuksin varustettu ruokaravintola,  joka tarjoaa Päijänteen antimista ja lähimetsien sienistä, marjoista ja riistasta tehtyä konstailematonta maalaisgourmet-ruokaa.

 

Kievari rantapirtti

Kievari Rantapirtti sijaitsee Koskenpäällä Saloveden rannalla. Rantapirtin keittiö on erikoistunut suomalaiseen ruokaan, maun takaavat paikallinen riista ja luonnontuotteet, sekä myös kansainväliset ruokatrendit.

 

ravintola

Hallin Janne toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan hyvästä ruoasta, Hallin Jannen löydät Hallista.

 

katkarapusalaatti

RavintolaTupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi, kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi tarjoten kauden herkut à la carte-annoksina sekä buffetaamiaisen.

 

 

Jaa