Nyt se alkaa! Secto Rally Finland ajetaan 3.–6.8.2023. MM-rallitapahtuma huipentuu sunnuntaina Himoksella. Kuka voittaa? Himoksella pääset näkemään renkaanvaihdot, viimeiset jännittävät erikoiskokeet, Power Stagen, maaliintulon sekä palkintojenjakoseremonian. Koko Himos-Jämsän alue on valmistautunut tekemään ralliviikonlopustasi ikimuistoisen. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Tässä muutama vinkki, joiden avulla voit varautua unohtumattomaan Secto Rally Finland -viikonloppuun.

 

1. Suunnittele liikkuminen ennakkoon

Ensimmäinen askel on suunnitella ralliviikonlopun aikataulu huolellisesti. Tarkista kilpailun aikataulut ja reitit etukäteen, jotta tiedät, milloin ja missä kilpailutapahtumat järjestetään. Tämä auttaa sinua välttämään pahimpia ruuhkia ja varmistamaan, ettet missaa mitään tärkeää. Kannattaa muistaa, että liikkeellä on tuhansia rallifaneja ja autojonoja syntyy varmasti. Ole siis ajoissa liikkeellä ja suhtaudu mahdollisiin ruuhkiin rallihuumorilla.

Rallireitit Keskisuomalaisen virallisessa kisaoppaassa

Liikenteen poikkeusjärjestelyt

 

Kuvaaja: Taneli Niinimäki/AKK

 

2. Tutustu paikallisiin ravintoloihin ja palveluihin

Ralliviikonlopun aikana ruokahuolto on tietysti tärkeä asia. Himos-Jämsässä on monipuolinen ravintolatarjonta muuallakin kuin Himoksella. Tutustu etukäteen alueen ravintoloihin, kahviloihin ja kauppoihin, jotta tiedät, mistä voit hankkia tarvitsemasi asiat. Rallisivuiltamme löydät ravintolatarjonnan Himoksella ja muualla Jämsässä. Rallin päätapahtumapaikka on Himoksella, mutta kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan myös viihtyisään Jämsän keskustaan.

Secto Rally Finland 2023 – Himos-Jämsä

 

Vanhan Myllyn terassi

 

3. Järjestä lapsille oheisohjelmaa

Ralli on tietysti se tärkein asia, mutta jos sinulla on pieniä lapsia mukana matkassa, he voivat kaivata muutakin viihdykettä. Himoksen tapahtuma-areenalta löytyy rallielämyksiä ja muuta nähtävää. Myös Jämsän keskustassa ja lähiympäristössä on paljon kivaa tekemistä. Katso vinkkejä nettisivuiltamme.

Tekemistä lapsille Himos-Jämsän seudulla

 

4. Varaudu säähän kuin säähän

Ah, Suomen kesä. Niin ihana ja arvaamaton. Ralliviikonloppu Himoksella saattaa tarjota vaihtelevia sääolosuhteita, joten varustaudu asianmukaisesti. Varaa mukaan aurinkorasvaa, hattu ja aurinkolasit aurinkoisiin päiviin sekä sadetakki ja lämmintä vaatetusta. Kokenut rallifani varustautuu myös mukaviin kenkiin. Muista, että veden nauttiminen on etenkin helteellä tärkeää nestehukan välttämiseksi.

 

 

5. Varaa mukaan käteistä

Varaathan mukaan käteistä esimerkiksi erikoiskoe- ja parkkilippuja varten. Erikoiskoelippuja myydään tapahtuman aikana myös sisäänkäynneillä ja maastossa. Yleisimmät maksukortit käyvät maksuvälineenä, mutta järjestäjä ei voi taata kaikissa myyntipisteissä ja parkkipaikoilla korttimaksujen vaatimaa nettiyhteyden toimivuutta. Varaathan lipun ostoon mielellään tasarahan, jotta ostotapahtuma sujuu mahdollisimman sujuvasti. Suurin hyväksyttävä raha on 50 euron seteli.

Viralliset liput

 

 

 

6. Rentoudu ja nauti

Tärkein vinkki on muistaa rentoutua ja nauttia ralliviikonlopusta. Ota rento rallifiilis mukaasi ja rallielämys on taattu!

 

Jämsän sydän logo

Upeaa ralliviikonloppua Himos-Jämsässä. Ja tervetuloa uudelleen!

Jaa