Edellinen
Seuraava

Majoitu mukavasti

 

 

Keski-Suomen upea luonto kutsuu sinua nauttimaan ympäri vuoden. Himos-Jämsän alueella voit majoittua viihtyisästi ja viettää vaikka pidemmänkin loman. Jätä arjen kiireet taaksesi ja heittäydy idyllisen maaseutumaiseman syleilyyn rentoutumaan. Himoksen matkailukeskus tarjoaa laajan valikoiman laadukasta mökkimajoitusta suoraan laskettelurinteiden, golfkentän ja kesäisten huipputapahtumien vierestä. Patalahti ja Päijänne tarjoavat aitoa järvimatkailun tunnelmaa, ja alueella voit nauttia luonnon rauhasta lomasi aikana. Tarjolla on monenkokoisia mökkejä, huviloita ja huoneita, riippumatta siitä, oletko liikkeellä yksin tai suuremmalla porukalla. Majoitusvaihtoehtoja löytyy omatoimihotellista viehättäviin maaseutuhotelleihin. Lisäksi Jämsän alueella on leirintäalueita, jonne voit tulla asuntovaunulla tai -autolla.Muista myös katsastaa mitä kaikkea tekemistä Himos-Jämsän alueelta löytyy! Kuva: Julie Weien Forøy/VJR

 

 

Vuokramökit

Himos-Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä maaseudulta ja järven rannalta, missä on mahdollisuus rentouttavaan mökkeilyyn. 

 

Huoneet

Himos-Jämsässä on viihtyisiä ja kohtuuhintaisia huoneita ja huoneistoja. Huonemajoitus on mahdollista Himoksen tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi seutu tarjoaa ihastuttavaa maaseutu- ja kotimajoitusta.

 

Ryhmämajoitus

Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydät Himos-Jämsän alueelta mukavan majoituspaikan, jossa voitte yhdessä rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa.

Esteetön majoitus

Kun yksilölliset tarpeet on huomioitu majoituskohteessa mahdollisimman hyvin, on lopputuloksena onnistunut matka. Esteettömältä majoitustilalta edellytetään soveltuvuutta pyörätuolin ja pyörillä varustetun kävelytelineen käyttäjälle.

Glamping – Luksustelttailu

Himos-Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. 

Leirintäalueet

Himos-Jämsä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Suomen sydämessä, eteläisessä Keski-Suomessa. Seudulle voi saapua helposti myös matkailuautolla ja -vaunulla. Hurauta suoraan leirintäalueelle luonnonkauniille paikoille! Himos-Jämsän alue kutsuu karavaanarit ja telttailijat viihtymään.

Koirahotelli

Jämsän Partalassa sijaitseva Jämsän koirahoitola tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista koirahoitolapalvelua Keski-Suomessa. Seuraa Koirahoitolaa somessa.

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Majoitusta ryhmille

Himos-Jämsässä  voi majoittua isommallakin porukalla! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja palveluihin ryhmille.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttimaan paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Opastettu kierros Alhon Huopatehtaalla

05.06.2024 - 12.07.2024

Partalantie 131, 42100 Jämsä

Kierroksella tutustut melkein 100-vuotiaan Huopatehtaamme historiaan ja uniikin villan käsittelyn taitoon. Johanna opastaa sinut syvälle huopatossun valmistuksen saloihin ja Mestarilestaaja…

Iskelmä Festivaali Himos etkot

26.06.2024 - 27.06.2024

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

ISKELMÄ FESTIVAALIN ETKOT 26.6. HIMOKSEN TELTTALAVALLA! Etkot juhlitaan Himoksella telttalavalla porttien auettua klo 20.00. Kolmen päivän festivaaliranneke oikeuttaa etkoille pääsyyn,…

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS 2024 - 3 PÄIVÄÄ K-18

27.06.2024

00:00 - 02:00

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Iskelmä Himos Kesän paras tapahtuma juhlitaan kolmipäiväisenä jälleen ensi kesänä 27.6.-29.6. Himoksella! Ensimmäiset artistit tullaan julkaisemaan syksyllä 2023. Seuraa tapahtuman…

Jaa