Mitä tehdä, jos maassa ei ole lunta?

Pitää muistaa, että rinteessä lumi pysyy, vaikka maa möllöttää mustana. Vinkki numero yksi: ei paniikkia, eikä pettymyksiä! Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tutustua Himos-Jämsän seudun aktiviteetteihin, kuten elämyspeleihin, pyöräilyyn tai retkeilyyn. Nostimme muutaman poiminnan siitä, mitä tehdä Himos-Jämsän seudulla, jos maassa ei olekaan lunta.

Lumettoman hauskaa tekemistä on yleensä loppuvuodesta ja keväisin juuri ennen kesää. Lumettoman hauskat hetket vietetään ehdottomasti mökillä omalla porukalla ja lisäksi kokeillaan Himos-Jämsän seudun paikallisia juttuja. Shoppaile Vehkala Jeans Dealerilla, Alhon Huopatehtaalla, pyörähdä Himos-Areenalla, kisaile tai pelaa simulaattorimaailmassa. Jos lunta piisaa niin voit myös tehdä tämän kaiken joka tapauksessa. Paleltumia karttavat voivat osallistua menoon after skin muodossa Ravintola Rinteessä. Oletko valmis pitämään lumettoman hauskaa?

Huopatehdas J. Alho

Jo vuonna 1927 toimintansa aloittanut Alhon suvun huopatehdas J. Alho valmistaa huopatossuja ja muita huopatuotteita Jämsässä Partalan kylällä.

Lue lisää

Elämyspelit

Himos-Jämsässä elämyspelejä löytyy laidasta laitaan lomailijoille, firman virkistyspäiviin sekä kaveriporukan illanistujaisiin.

Lue lisää

HimosLomat

HimosLomat tarjoaa runsaasti majoitusta, loma-aktiviteetteja, tapahtumia ja erilaisia palveluita Himoksen alueella.

Lue lisää

McAhon Safarit

Sinun ei tarvitse lähteä Lappiin asti kokemaan Husky-safareita. McAhon Safarit tarjoaa Husky-safareita Himos-Jämsän alueella keskellä Suomea ja niiden voimana toimivat upeat Siperianhuskykoirat.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista.

Lue lisää

Luontoretkeily

Himos, Päijänne ja Isojärven kansallispuisto kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Pyöräily

Pyöräillen halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Jämsän huippusuosittu mutkitteleva ja aaltoileva Pumptrack-rata löytyy aivan keskustan kupeesta.

Lue lisää

Liikuntapuisto ja Pumptrack-rata

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Himos-Jämsän palvelut

Himos-Jämsän seudun palveluhaku.

Lue lisää

Voisit olla kiinnostunut

Lapsille

Suomen sydämestä tekemistä löytävät myös perheen pienimmät – Jämsä tarjoaa hauskaa puuhaa myös lapsille. Lasten kesäsuosikiksi on noussut lasten liikennepuisto, eläinten ystävien suunnistaessa Hirvikartanon hirvitarhalle tai kotieläinpuistoon.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista.

Lue lisää

Museot

Himos-Jämsän alueella on neljä kotiseutumuseota ja useita erikoismuseoita, jotka kertovat alueen perinteistä mitä parhaiten: kotiseudusta, maamiehen elosta ja olosta, lasten leikeistä sekä Suomen ilmailuteollisuuden alkuvaiheista. Museot ovat pääasiassa avoinna kesäaikaan tai tilauksesta ryhmille.

Lue lisää

HimosJämsä @ Instagram

Näkymä Jämsänjoelle tänään aamupäivällä ☀️
•••
#visitjämsä #himosjämsä #visitcentralfinland #centralfinland #visitfinland #ourfinland #outdoorfinland #kaupunki #keskisuomi #jämsä #jämsänjoki #silta #laiva #marraskuu #aamu
Sininen hetki 💙
•••
#jämsä #jämsänkoski #himos #himosjämsä #visitjämsä #visitcentralfinland #centralfinland #visitfinland #ourfinland #keskisuomi #moodygrams #marraskuu #sumu #sininenhetki
Aurinkoa alkavaan viikkoon! ☀️
•••
#visitjämsä #himosjämsä #himos #jämsä #centralfinland #visitfinland #ourfinland #outdoorfinland #suomiretki #auringonlasku #keskisuomi #suomi #finland #marraskuu
Sateisen päivän jälkeen koittaa sumuinen ilta🌫️🌲
•••
#visitjämsä #himosjämsä #himos #jämsä #yleluonto #visitfinland #ourfinland #outdoorfinland #finland #suomi #centralfinland #keskisuomi #visitingfinland #syksy #marraskuu #sumu

HimosJämsä @ Facebook

Neljä viikkoa enää jouluun! Unohda kiireet ja stressi kertaheitolla ja istahda valmiiseen joulupöytään. Joulun aika Himos-Jämsässä on todellakin hilpeää hyvillä mielin tekemistä. Valitse siis perheellesi sopivat joulun ajan vaihtoehdot ja nauti vaivattomasta joulun vietosta rakkaimpiesi kanssa, koska jouluhan on vain kerran vuodessa.
26.11.2020
25.11.2020
Mitä Himos tarjoaa lapsille? ☃️
24.11.2020
24.11.2020
Tervetuloa Himoksen jouluun! ❤️🎄 Varaa läheisillesi mökki tai huvila ja tulkaa rentoutumaan huolettomasti. Täällä ei tarvitse stressata joulusiivouksista tai ruoanlaitosta. Tutustu vaihtoehtoihin verkkosivuillamme! Lisää jouluun ripaus luksusta ja varaa jokin upeista huviloistamme. Joulusaunasta voi olla kiva pulahtaa vaihteeksi porealtaassa. Himoksen jouluviikolle on tarjolla myös monipuolista ohjelmaa koko porukalle. Katso lisää: https://himoslomat.fi/joulu/jouluohjelma/ Lämpimästi tervetuloa Himokselle! ❤️
23.11.2020
Tänään vietetään lapsen oikeuksien päivää! ❤️ Kysy tänään lapseltasi tai tuttavan lapselta, mistä hän haaveilee tai mitä hän haluaisi tehdä. Mikäli toive on toteutettavissa niin toteuta se tänään tai vaikkapa loppuvuoden aikana 🙂 Vinkkejä paikallisiin lapsille sopiviin aktiviteetteihin ja kohteisiin voit lukea täältä: https://www.himosjamsa.fi/tekemista-lapsille/ #himosjämsä #lastenjämsä #lastenoikeudet
20.11.2020
19.11.2020
18.11.2020
Jämsän brändi uudistuu – tervetuloa mukaan kertomaan kaupungin tarinaa! On tullut aika pyyhkäistä pölyt nykyisen kaupunkikuvan päältä ja pohtia jämsäläisyyden ydintä puhtaalta pöydältä. Brändityö tehdään tiiviissä yhteistyössä kaupunkilaisten kanssa. Siksi toivommekin, että niin kaupunkilaiset kuin matkailijatkin osallistuvat sankoin joukoin mukaan vastaamalla kyselyyn osoitteessa: https://jamsa.kysyy.fi/ Kyselyyn vastaaminen on sujuvaa. Kysely ei ole pitkä, se sisältää 10 kysymystä. Vastausaikaa on 30.11.2020 saakka. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 150 euron arvoinen majoituslahjakortti.
17.11.2020
17.11.2020
Jaa